Не в зоні АТО: стало відомо про загибель двох українських бійців
Категорія
Події
Дата публікації

Не в зоні АТО: стало відомо про загибель двох українських бійців

Не в зоні АТО: стало відомо про загибель двох українських бійців
Джерело:  online.ua

У Чернігівській області на військовому полігоні в результаті вибуху невідомого предмету загинули двоє військовослужбовців ВСУ, одна людина отримала поранення.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку в Facebook Генерального штабу ЗСУ.
«Сьогодні, 9 червня, під час перерви в ході облаштування військового полігону (смт. Гончарівське, Чернігівської обл.), на неперевіреній ділянці місцевості, де розташовані поля з мішенями, троє військовослужбовців розпалили багаття, після чого стався вибух невідомого предмета. В результаті вибуху троє військовослужбовців отримали поранення. Вони були негайно евакуйовані в медичний заклад в м. Чернігів; Близько 12.10 двоє військовослужбовців від отриманих травм померли. Стан здоров'я третього військовослужбовця задовільний», - сказано в повідомленні.
Наразі з метою з'ясування причин та обставин трагедії на місці події працюють комісія і правоохоронні органи.
Як повідомляв ONLINE.UA, 6 червня в Запоріжжі на перехресті вулиць Запорізької та Шкільної невідомі з гранатомета підірвали шашличну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?