Українці назвали політика, який викликає найбільшу довіру
Категорія
Політика
Дата публікації

Українці назвали політика, який викликає найбільшу довіру

Українці назвали політика, який викликає найбільшу довіру
Джерело:  КМІС

Політиком, який викликає найбільшу довіру серед громадян України, виявилася народний депутат Надія Савченко.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на результати опитування Київського міжнародного інституту соціології.
Савченко отримала найвищий рівень підтримки серед 25 політичних діячів України - в довірі їй зізналися 35% опитаних, при цьому про свою недовіру повідомили 32,7%, а ще 32,3% або не визначилися, або не знають, хто така Савченко.
Слідом за рівнем довіри йдуть мер Львова Андрій Садовий (довіряють 32,3%, не довіряють - 40,7%), Юлія Тимошенко (28% проти 57,3%), Олег Ляшко (27,5% проти 52,4%) , Анатолій Гриценко (23,6% проти 47,3%), Міхеїл Саакашвілі (18,6% проти 60,6%), Петро Порошенко (16,1% проти 69,3%).
Відзначимо, що лідером довіри серед суспільних інститутів виявилася Церква: 63,7% довіряють їй, не довіряють - 12,9%, і ще 23,4% не визначилися.
Далі за рівнем довіри йдуть армія (63,2% довіряють і 12% не довіряють), волонтерські організації, які допомагають переселенцям (55,7% проти 10,3%), волонтерські організації, які допомагають армії (55,3% проти 13 , 4%), добровольчі батальйони (49,2% проти 17,9%).
Дослідження проводилося з 20 травня по 2 червня. Методом особистого інтерв'ю було опитано 2043 респонденти віком від 18 років, які проживають в 110 населених пунктах усіх регіонів України (крім Криму). В Луганській і Донецькій областях опитування проводилося тільки на території, підконтрольній Україні.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше ватажки ДНР і ЛНР заявили про свою готовність до діалогу з Києвом через Надію Савченко в разі, якщо вона буде наділена відповідними повноваженнями.
Нагадаємо, народний депутат Надія Савченко вважає, що можна організувати прямі переговори між українською владою і ватажками бойовиків ДНР і ЛНР Олександром Захарченком та Ігорем Плотницьким.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?