Українки з Nikita станцювали у відвертих костюмах з Жаном-Полем Готьє: опубліковані фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Українки з Nikita станцювали у відвертих костюмах з Жаном-Полем Готьє: опубліковані фото

Українки з Nikita станцювали у відвертих костюмах з Жаном-Полем Готьє: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

Український гурт Nikita взяв участь в легендарному британському шоу Eurotrash на телеканалі Channel 4, де в пікантних костюмах станцювала з легендарним французьким модельєром Жаном-Полем Готьє.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу групи NikitA.
Керівництво каналу вирішило зробити єдиний ексклюзивний випуск, присвячений важливій і хвилюючій для Європи події - британському референдуму Брексит 23 червня 2016, на якому жителі країни повинні вирішити, чи хочуть вони залишатися в Євросоюзі. У спеціальному випуску незмінні ведучі актор Антуан де Кон і модельєр Жан-Поль Готьє вирішили пройтися по європейських безумствах, що трапилися за десять років присутності програми в ефірі і, звичайно ж, показати жителям Великобританії всі плюси Європейського союзу. Зараз багато ЗМІ висвітлюють різні сторони цього питання, щоб голосуючі могли прийняти незалежне і зважене рішення, але тільки ведучі вирішили подивитися на це питання під кутом культури і розваг.
Однією з головних фішок шоу є запрошення найепатажніших музикантів зі всієї Європи. І після тривалого відбору колективів вибір припав на українську групу NIKITA, яка зацікавила продюсерів і ведучих Євротреша скандальним кліпом "Верьовки", де дівчата постали оголеними. Саме з цією піснею і костюмами артистки і були запрошені виступити на шоу.
Виступ епатажної української групи став фіналом всього спеціального випуску і, природно, зробив знімальний процес незабутнім. Творці Євротреша одягли трупу танцюристів за мотивами костюмів NIKITA. А самі ведучі, Готьє та де Кон, які в кінці програми були переодягнені в герцогиню Каміллу і принца Чарльза, не змогли втриматися і станцювали разом із Настею і Дашею.


Відзначимо, Євротреш - найбільш довгоживуча і легендарна програма на британському телебаченні. Вона завжди відрізнялася іронічним поглядом і регулярним порушенням меж пристойності.


Як повідомляв ONLINE.UA, відома американська актриса і фотомодель Памела Андерсон осоромилася на дні народження репера G-Eazy в Малібу, оголивши сідниці.
















Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?