Російські байкери спробували прослизнути в Україну через Білорусь
Категорія
Україна
Дата публікації

Російські байкери спробували прослизнути в Україну через Білорусь

ДПСУ
Російські байкери спробували прослизнути в Україну через Білорусь

На кордоні України з Білоруссю прикордонники відмовили у в'їзді групі з п'яти російських байкерів, які не змогли пояснити мету своєї поїздки.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву Державної прикордонної служби України.
"Під час проходження прикордонного контролю росіяни не змогли підтвердити мету своєї поїздки і перебування в Україні, тому, на підставі п. 4 ст. 8 Закону України" Про прикордонний контроль "їм було відмовлено у в'їзді", - повідомили прикордонники.
Також у відомстві додали, що невдача спіткала російських мотоциклістів під час перевірки на пункті пропуску "Нові Яриловичі" в Чернігівській області.
Тим часом у Держприкордонслужбі зазначили, що в поточному році український кордон невдало намагалися подолати 27 байкерів і мототуристів, 16 з яких були громадянами Росії, 12 білорусів і один громадянин Молдови.
Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, в центрі Праги 7 травня сотні активістів влаштували "коридор ганьби" байкерам Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?