"Штучні" білоруси і розпусний ЄС: з'явився новий огляд путінської пропаганди
Категорія
Світ
Дата публікації

"Штучні" білоруси і розпусний ЄС: з'явився новий огляд путінської пропаганди

"Штучні" білоруси і розпусний ЄС: з'явився новий огляд путінської пропаганди
Джерело:  us11.campaign-archive1.com

Головними темами пропагандистів президента Росії Володимира Путіна в останні два тижні стали "природні кордони русского міра", гріховність європейців і агресивність НАТО.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на огляд DisinfoReview.
Зокрема, пропагандисти посилено поширювали тези про "неіснуючу російську загрозу" і вказували на те, що навчання НАТО на сході Європи є справжньою загрозою, при тому, що сама Росія в останні два роки проводила набагато більше масштабних навчань, ніж учасники Альянсу.
Також пропагандистами в черговий раз було порушено тему "штучності" білоруського народу, який нібито створили за часів СРСР.
Крім того, активно просуваються і розповіді про те, нібито українці - це просто росіяни, яких разом з Молдовою, Грузією та Осетією потрібно повернути в "русскій мір".
Темою для РосЗМІ був також "підйом нацистів" в Німеччині, який вони пов'язують з політикою канцлера ФРН Ангели Меркель щодо мігрантів.
Пропагандисти видали і на диво маревну розповідь про те, що Європа в майбутньому збирається легалізувати і педофілію і дозволить одружуватися з собаками, свинями і крокодилами.
Російські пропагандисти не соромляться використовувати і "перевірені" теми: що ВІЛ і СНІД є однією з складових частин інформаційної війни, яку Захід веде проти Росії.
Також в числі головних тем залишається і Україна: на одному з сепаратистських каналів в YouTube розповіли про те, що бійці "Айдара" згвалтували 12 дітей-сиріт два роки тому, а в одному з шоу прозвучала заява про те, що президент України Петро Порошенко особисто санкціонував вбивства дітей на Донбасі.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі була опублікована «правильна» версія російської пропаганди.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?