"Дурний хлопчик": в Україні жорстко оцінили відео зі своїм співаком у Росії
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Дурний хлопчик": в Україні жорстко оцінили відео зі своїм співаком у Росії

"Дурний хлопчик": в Україні жорстко оцінили відео зі своїм співаком у Росії

Відомий журналіст Віталій Портніков жерстко розкритикував українського співака Андрія Запорожця, який виступає під псевдонімом SunSay, за його участь у програмі «Вечірній Ургант» на російському телебаченні.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook публіциста.

«SunSay виступив на Першому каналі. Справа тут, звичайно, не в дурному хлопчику, який може "вимкнути" самоповагу, коли мова йде про гонорари. Справа в тому, що це нова — узгоджена — тактика», — переконаний він.

За словами Портнікова, ця нова тактика полягає в тому, аби «запрошувати, показувати, давати висловитись».

«А Донбас та Крим? Так це ваша влада винна, ми вас любимо. Мені приблизно раз на 10 днів дзвонять з провідних російських телеканалів, зарошують до Москви, один раз навіть запропонували "узгодити опонентів". Все це не випадково, ні», — підкреслив він.


Блогер нагадав, що подібну тактику росіяни вже використовували у часи протистояння з Грузією.


«Так само вели себе з Молдовою і Грузією до Саакашвілі. Грузинські вина, артисти, гастарбайтери, мы вас любимо. А території, а біженці - влада винувата! Зараз з Грузією схожий процес, це модний напрям, не Крим який-небудь», — додав він.



Публіцист переконаний, що «так потихеньку приучують жити з відкритою раною, у яку можна, коли треба буде, ткнути від усієї широкої російської душі».

«І тут вже багато залежить не від влади — нашої і російської — а від рівня внутрішнього колабораціонізму українського народу. Якщо він прийме ці правила гри — продовжуватиме їздити, працювати, виступати, "не хотіти війни", яка вигідна олігархам, а прості люди ни при чому — то швидко стане народом-привидом.Лишиться тільки пісні про Майдан співати, як цен вже не раз бувало в історії...», — резюмував Портніков.

Як повідомляв ONLINE.UA,  SunSay був фіналістом національного відбору за право представляти Україну на Євробаченні-2016, але програв Джамалі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?