В соцмережах висміяли "подяку Путіну" за почавлених гусей
Категорія
Світ
Дата публікації

В соцмережах висміяли "подяку Путіну" за почавлених гусей

В соцмережах висміяли "подяку Путіну" за почавлених гусей
Джерело:  online.ua

Слова міністра сільського господарства РФ Олександра Ткачова, який заявив про те, що росіяни просили його подякувати президенту Росії Володимиру Путіна  за санкції, які стали «вікном можливостей», викликали вибух саркастичних коментарів у соцмережах.
Про це повідомляє ONLINE.UA.


"Санкції, як ви правильно помітили, - вікно можливостей. По всій країні я чую: передайте президенту величезну подяку", - заявив Олександр Ткачов.


Ці його слова журналісти "Відкритої Росії" винесли у свій Twitter і підписали: «Вся країна в єдиному пориві дякує президенту за розроптані томати, закопані яблука і почавлених гусей!».



До цих коментарів підключились й інші користувачі.





Як повідомляв ONLINE.UA, раніше соцмережі вибухнули саркастичними коментарями у відповідь на згоду президента РФ Володимира Путіна побудувати "російський Діснейленд" за 4 млрд доларів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?