Савченко розповіла, що треба робити з бойовиками після війни: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Савченко розповіла, що треба робити з бойовиками після війни: опубліковано відео

Савченко розповіла, що треба робити з бойовиками після війни: опубліковано відео

Після закінчення війни на Донбасі  необходна повна амністія бойовиків ДНР та ЛНР, окрім їхніх ватажків.

Про це заявила народний депутат Надія Савченко в інтерв'ю блогеру і добровольцю Олені Білозерській, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на її Facebook.

«Там багато хлопців дурних, таких, які прийшли заради того, аби популяти", — сказала вона.

Також Савченко висловила впевненість у тому, що після війни потрібна амністія для усіх бойовикві.

"Є ворог, а є противник. Ворог повинен піти додому. Це Росія. А супротивника можна переконати, тому що ми з ними однієї крові приблизно, і те, що їм зараз «руській мір» в голови повбивали — це така справа. Ми з ними можемо навчитися говорити", — сказала нардеп.

На її думку, ватажок бойовиків ЛНР Ігор Плотницький "зовсім не такий поганий".

"Ватажки… Плотницький, я тобі скажу, не такий поганий. В плані того, що ти потрапила до нього в батальйон, і він тримає без цього насильства, без кривавої дикості. Він якось тримав батальйон», — вважає вона.

При цьому Савченко зазначила, що не знає, як веде себе ватажок ДНР Олександр Захарченко.

«Я не знаю, який Захарченко, але я думаю, що говорити з ними все одно потрібно. Там сидять наші хлопці. Якщо ми зараз будемо говорити, що ми вас уб'єм, вони повбивають наших. Тому треба думати, що ти говориш, думати, що робиш", — сказала вона.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше свою думку про ініціативу Надії Савченко провести переговори з ватажками ДНР/ЛНР висловив другий президент України Леонід Кучма, який представляє Київ у Мінських переговорах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?