У Європі розповіли про важливе рішення щодо санкцій проти Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

У Європі розповіли про важливе рішення щодо санкцій проти Росії

У Європі розповіли про важливе рішення щодо санкцій проти Росії
Джерело:  Газета.ru

Євросоюз має намір продовжити ще на півроку  санкції, введені відносно Росії за її агресію в Україні, незважаючи на те що з боку деяких країн ЄС йдуть заяви про необхідність їх пом'якшення.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Газета.ru.
Як пише Financial Times, дипломати побоювалися, що в найближчі два тижні серед противників санкцій, таких як Італія, Угорщина, Греція, і прихильників санкцій, серед яких Польща та країни Балтії могли виникнути запеклі суперечки.
Проте наголошується, що питання зняття санкцій відносно Росії буде відкладене на півроку - до зустрічі глав Євросоюзу в грудні 2016 року. Це зроблено з подачі країн, які "стоять за мирне вирішення спірних питань".
Нагадаємо, німецький політолог  Андреас Умланд вважає, що НАТО і ЄС повинні в діалозі з Москвою перейти від військових питань до економічних, при цьому в разі нападу РФ на країни Балтії найефективнішим способом боротьби з Росією будуть економічні санкції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?