У Празі відбувся казус з російськомовним чоловіком, що матюкався
Категорія
Світ
Дата публікації

У Празі відбувся казус з російськомовним чоловіком, що матюкався

У Празі відбувся казус з російськомовним чоловіком, що матюкався

У  столиці Чехії Празі  російськомовний напівголий чоловік виліз на дах Національного театру, з якою кидався в людей цеглою і матюкався.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook російського блогера Рустема Адагамова.
"У Празі на даху складу Національного театру сидить напівголий чувак, криє всіх російським матом і кидається цеглою. Поліція намагається якось вирішити проблему", - написав блогер.
Крім того, журналіст Антон Наумлюк в Facebook повідомив, що чоловік відмовляється злазити з даху протягом 13 годин.
"Російськомовний мужик заліз на вежу складу Національного театру і відмовляється злазити вже 13 годин. Місцеві студенти з факультету природничих наук помітили його в 8:30 ранку і він вже сидів на башті, а поліція вже до цього часу прибула. Тобто скільки він там реально сидить, невідомо, але в поліцію заявили о 8:17. До нього зверталися кілька переговірників, він, здається, погрожував їм камінням, але студенти кажуть, що жодного разу камінням не кидався ", - написав він.
Журналіст розповів, що в зв'язку з цим інцидентом він подзвонив російському консулові.
"Дзвоню російському консулу: Ви намагалися з'ясувати, громадянин РФ він чи ні?
Консул: Ні, а навіщо?
- Допомогу надати, людина в біді.
- Якщо він вчиняє протиправні дії, його все одно затримають, і якщо він громадянин РФ, то до нас звернуться", - зазначив Наумлюк.
"У цей час напівголий мужик на вежі кричить:" Начальник, дай одяг, дай кофту, благаю - зігрітися хоча б на годину. Я б пішов з вами, але я чеської не знаю". Одяг йому пропонували в обмін, якщо злізе. Він відмовлявся, взяв тільки воду і сигарети. У Празі вечір і прохолодно дуже. UPD: Зараз на вежу підняли двоє сходів. Мужик кричить: "Я спущуся, тільки заваліть мене прям щас. Я сам хочу померти, розумієте. Начальник, мамою клянусь. Я тобі кажу, я злажу. Я не пи*у. Я знаю, що я його не побачу: я живий, а він мертвий ", - додав журналіст.




Раніше повідомлялося, що  в мережі з'явилися фото урн з Краснодара з написом українською мовою, при цьому користувачі соцмереж відразу жваво відреагували на вивезення урн з України в РФ.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?