У мережі згадали, як Україна годувала Росію: опубліковано фото
Категорія
Світ
Дата публікації

У мережі згадали, як Україна годувала Росію: опубліковано фото

У мережі згадали, як Україна годувала Росію: опубліковано фото

У мережі згадали, як у 1991 році Україна годувала Росію, відправляючи в Москву ковбасу і цукор.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста Антона Візковського.
"Так ми ще "братів" від голоду рятували. Знали б, ковбасу приховали б. Ага. Білоруси ще з картохою своєю", - написав він, додавши фото з газети того часу.
У статті газети сказано: "Москва, грудень 1991 року. Україна шле в Росію ковбасу і цукор. Московська держава починає приватизувати магазини. Голоду не буде - картоплі і борошна вистачить на всю зиму".
На фото - жителі Москви, які вистоюють величезні черги за українськими продуктами.
Користувачі в коментарях відзначили:
Тимофій Палкін: "Як швидко люди забули той час, ностальгуючи за своєю юністю ..."

Митя Полугрек: "Ну, так шоб прям висилали масово навряд чи. Але факт є факт. Коли в Ростовській області з харчів тільки крупи залишилися (і то, як сказати), то цілими автобусами в тоді ще Жданов гасали за ковбасою. Смажили її і закатували в банки, щоб не завоняла по дорозі".
Раніше повідомлялося, що  в Краснодарі знайшли продукцію невідомого походження, яку визнали "небезпечною" і знищили сокирами.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?