У Росії побачили нациста в оточенні Путіна: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії побачили нациста в оточенні Путіна: з'явилося відео

У Росії побачили нациста в оточенні Путіна: з'явилося відео

У мережі згадали, як заступник голови уряду Російської Федерації і людина з оточення президента Росії Володимира Путіна Дмитро Рогозін виступав на марші нацистів у 2006 році.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook російського журналіста Слави Рабиновича.
"Простіше зробити нациста першим віце-прем'єром", - прокоментував він відео, на якому Рогозін виступає на нацистському мітингу з промовою про те, що він не хоче жити на вулиці Кадирова.


У коментарях користувач Ізраїль Вітровський написав: "На відео можна бачити дуже пікантного суб'єкта. На передньому плані перед Рогозіним з транспорантом стоїть відомий російський неонацист і засновник партії "Слов'янський Союз" Володимир Максимов на прізвисько "Портос". Він також, як і Рогозін, в кінці промови політика підкидає руку в характерному фашистському жесті".




Інші користувачі пишуть:


Олексій Чесноков

: "А з крісла першого віце-прем'єра вже і нацистові Кадиров здається гідною людиною".


Сергій Шалаєв

: "Цікаво, в який п̶о̶з̶іе̶ формі були принесені вибачення?"


В'ячеслав Сімляєв

: "Називається: дайте посаду, буду любити Кадирова".


Нагадаємо, до 2006 року віце-прем'єр уряду РФ був засновником і неофіційним лідером національно-консервативної праворадикальної політичної партії "Родіна".


Раніше повідомлялося, що

в мережі активно обговорюють ініціативу назвати міст через Дудергофський канал в Санкт-Петербурзі ім'ям батька глави Чечні Рамзана Кадирова Ахмата Кадирова, який свого часу закликав вбивати росіян

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?