У Росії зробили резонансну заяву щодо наступника Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії зробили резонансну заяву щодо наступника Путіна

У Росії зробили резонансну заяву щодо наступника Путіна
Джерело:  РІА Новини

Голова Ради Федерації РФ Валентина Матвієнко заявила, що російське суспільство ментально готове до того, щоб в майбутньому наступником президента Росії Володимира Путіна стала жінка.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
"Так, ментально, можна сказати, вже готове", - сказала Матвієнко в інтерв'ю телеканалу "Росія 1", відповідаючи на питання, чи готове суспільство в РФ до того, що в майбутньому пост президента Росії може зайняти жінка.
Вона зазначила, що в Росії відбулися "тектонічні зрушення" в цьому питанні.
"У нас стільки за останні 20 років (з'явилося - ред.) яскравих, цікавих жінок в бізнесі, банках, лідерів громадської думки, політиків, депутатів, що сьогодні до жінки в Росії відносяться не за ознакою статі, а по тому, наскільки вона професійна, розумна, освічена, здатна бути ефективною", - вважає глава Ради Федерації РФ.
Варто зазначити, що користувачі в Twitter прокоментували заяву Матвієнко:
Miss od.ua: "Вова згоден на операцію зі зміни статі?"
Merkels Legacy: "Це вона про себе?"
Іван Іванович: "Та не х*на ми ні як не готові. А якщо вона має себе, то вона гірше Бориски буде. Не будемо ми за вас голосувати, Валентина".
Нагадаємо, раніше російський журналіст  Олексій Венедиктов заявив, що наступником президента Росії Володимира Путіна може стати прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?