Обама підірвав американське ТБ піснею з пікантним підтекстом: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Обама підірвав американське ТБ піснею з пікантним підтекстом: з'явилося відео

Обама підірвав американське ТБ піснею з пікантним підтекстом: з'явилося відео

Президент США Барак Обама

 на вечірньому шоу The Tonight Show Джиммі Феллона заспівав пісню про свої досягнення на посту глави держави і про майбутні вибори 2016 року.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку The Tonight Show Starring Jimmy Fallon в Facebook


У формі жартівливої ​​пісні Обама і Феллон розповіли про досягнення нинішнього президента в боротьбі з безробіттям, впровадженні змін до медичного обслуговування, відновленні дипломатичних відносин з Кубою, нових торгових угодах і відстоюванні прав сексуальних меншин.


Феллон перетворив всю пісню на жарт з сексуальним підтекстом, коментуючи кожне досягнення Обами, наприклад, слова про стимулювання економіки, фразами з натяком, на кшталт "О так, президент Обама стимулював тривале зростання. Як в публічному, так і в приватному секторі". Він також заспівав про те, що "в 2008 році країна була не в настрої, втомлена, напружена, у неї боліла голова. Барак запалив кілька свічок, постелив м'яку атласну постільну білизну і сказав Америці "так, ми можемо"".


У пісні також прозвучали слова про те, що Обама звільняє місце для майбутнього президента - Гілларі (маючи на увазі Хілларі Клінтон) і пожартував над Трампом, коли сказав, що "помаранчевий (натяк на колір обличчя Дональда Трампа, який користується автозагаром - ONLINE.UA) - це не новий чорний".



Нагадаємо, раніше

Барак Обама і його дружина Мішель станцювали в Білому домі з героями епічної фантастичної саги "Зоряні війни"

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?