У Казахстані розгорілася перестрілка з бойовиками: опубліковані фото
Категорія
Світ
Дата публікації

У Казахстані розгорілася перестрілка з бойовиками: опубліковані фото

У Казахстані розгорілася перестрілка з бойовиками: опубліковані фото

Рано-вранці в п'ятницю, 10 червня, в ході спецоперації в казахстанському Актобе сталася перестрілка, в ході якої були знищені п'ять бойовиків і поранено двох співробітників правоохоронних органів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Комітету національної безпеки (КНБ) Казахстану.
За даними відомства, в результаті оперативно-розшукових заходів було встановлено місцезнаходження бойовиків, причетних до вчинення терористичних актів в Актобе.
"У ході переговорів терористи відмовилися добровільно здатися і відкрили вогонь. Спроби схилити їх до здачі зброї результатів не дали. Проведеним силами спецназу штурмом чотири терориста, що були в квартирі, знищені", - йдеться в повідомленні КНБ.
Також йдеться про ліквідацію спільника бойовиків, який обстріляв патрульний екіпаж поліції з гладкоствольної зброї, в результаті чого двоє поліцейських отримали легкі поранення.
Нагадаємо, 5 червня в адміністративному центрі Актюбінської області Актобе бойовики напали на збройові магазини і військову частину, через що був введений режим антитерористичної операції.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?