Український гурт представив потужну рокову пісню: з'явилося аудіо
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Український гурт представив потужну рокову пісню: з'явилося аудіо

Український гурт представив потужну рокову пісню: з'явилося аудіо
Джерело:  online.ua

Популярна українська англомовна рок-група The Hardkiss, яка вже почала підготовку до Євробачення-2017, презентувала нову потужну пісню Perfection.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний YouTube-канал групи.
Загальна концепція - жорстка, навіть металева. Народилася після вигаданого продюсером і гітаристом групи Валом Бебком гітарного рифу в приспіві.
Солістка колективу Юлія Саніна придумувала вокальні партії вже на готові музичні шматки. Приспів було вирішено залишити інструментальним, щоб не зменшувати драйв.
"Природа подбала, щоб зробити все ідеально. Саме тому ми такі різні - вад не існує, кожен гарний по-своєму. Але нам нав'язують якісь стандарти і тільки одиниці можуть прислухатися до себе. На наших концертах люди не бояться поводитися відкрито, виглядати так, як їм хочеться. У звичайному житті забобони і страх виділятися заважають нашій індивідуальності. Ми ж разом зі своїми глядачами знаходимо свободу", - поділилася Юлія.


Відзначимо, восени цього року The Hardkiss святкують п'ятиріччя, яке відзначать в жовтні великим сольним концертом в Stereo Plaza, а вже в листопаді відправляться в Perfection Tour з 11 міст України.
Як повідомляв ONLINE.UA, Юлія Саніна стала Співачкою року за версією Cosmopolitan Awards.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?