Грузини пропустили навчання НАТО з несподіваної причини
Категорія
Світ
Дата публікації

Грузини пропустили навчання НАТО з несподіваної причини

Грузини пропустили навчання НАТО з несподіваної причини
Джерело:  Грузія Online

Грузинська рота не змогла взяти участь у міжнародних навчаннях НАТО "Анаконда 2016", які проходять в Польщі, через вітрянку.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Грузія Онлайн.
Згідно з повідомленням Міноборони Грузії, III легка піхотна рота 12-го легкого піхотного батальйону IV механізованої бригади збройних сил Грузії планувала участь в міжнародних військових навчаннях "Анаконда 2016". Однак незадовго до відправлення в роті було виявлено два випадки захворювання на вітрянку. Вірус передався військовослужбовцям від малолітніх членів їх сімей.
У зв'язку з цим в Генеральному штабі ЗС Грузії відбувся консиліум, на якому було прийнято рішення, що ця рота не візьме участі в навчаннях "Анаконда 2016", щоб уникнути розповсюдження вірусу серед учасників навчань.
"Необхідно відзначити, що в якості запрошеного гостя на "Анаконда 2016" буде присутній начальник генерального штабу ЗС Грузії, генерал-майор Ватханг Капанадзе, а в ранзі спостерігачів візьмуть участь командувач Західним напрямком, полковник Шалва Джабахідзе і в. а. командувач Східним командуванням, полковник Георгій Матіашвілі", - відзначили в Міноборони Грузії.
Раніше повідомлялося, що військові країн-учасників НАТО, Німеччини і Великобританії, в ході навчань "Анаконда 2016" показали свої навички у форсуванні великої водної перешкоди в ході наступальної операції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?