Переможницю Євробачення Джамалу почують в Європі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Переможницю Євробачення Джамалу почують в Європі

Переможницю Євробачення Джамалу почують в Європі
Джерело:  online.ua

Сьогодні, 10 червня, виходить новий альбом переможниці "Євробачення-2016" Джамали, який представить рекорд-лейбл Universal Music Group спочатку європейській публіці, а за місяць - американській.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
"Вперше в історії компанії американський офіс зацікавився матеріалом з України. Про це мріє кожен музикант!", - зазначила Джамала в інтерв'ю для модного глянцю.
Реліз включає в себе 12 композицій - вісім англійською і три українською мовою, в тому числі і заголовна "1944", з якою співачка принесла перемогу Україні на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення-2016".
Відзначимо, реліз на території Європи здійснює лейбл Universal Music Denmark, який крім іншого займається ексклюзивною дистрибуцією офіційного збірника "Євробачення-2016".
В Америці альбом видасть компанія Republic Records, що також входить в Universal Music Group, яка співпрацює з такими світовими зірками, як Nickelback, Nicki Minaj, The Weeknd, Ariana Grande та ін.
Трек-лист:
1. 1944
2. I'm Like A Bird
3. Hate Love
4. Watch Over Me
5. Perfect Man
6. My Lover
7. Drifting Apart feat. The Erised
8. You've Got Me
9. Thank You
10. With My Eyes
11. Way To Home
12. Breath
Як повідомлялося раніше на ONLINE.UA, переможниця "Євробачення 2016"Джамала зняла кліп на композицію "1944", з якою перемогла на міжнародному музичному конкурсі. Зйомки відео проходили в українських Карпатах і тривали два дні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?