ЗМІ заявили про вплив на Порошенка одіозного політика
Категорія
Політика
Дата публікації

ЗМІ заявили про вплив на Порошенка одіозного політика

ЗМІ заявили про вплив на Порошенка одіозного політика
Джерело:  online.ua

В адміністрації президента розповіли про вплив члена гуманітарної підгрупи в Мінську і кума президента РФ Володимира Путіна Віктора Медведчука на президента Петра Порошенка.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.
За словами співрозмовників видання, Медведчук в оточенні Порошенка сьогодні виступає головним комунікатором у відносинах між офіційним Києвом і Москвою.
"Порошенко прислухається до нього (до Медведчука - ред.) в питаннях врегулювання ситуації на Донбасі, в питаннях проведення там виборів, саме Медведчук був головним комунікатором в поверненні в Україну Надії Савченко. І президент, що головне, в його випадку завжди виконує взяті на себе домовленості", - заявило джерело УП.
Як приклади співрозмовник видання навів історії, пов'язані з поставками вугілля з окупованої території Донбасу під виглядом вугілля з ПАР, а також угоду з продажу нафтопродуктопроводу "ПрикарпатЗахідтранс". Згідно журналістським розслідуванням, в обох угодах брали участь люди з оточення Медведчука.
"Для того, щоб провернути схему по вугіллю з зони АТО, потрібна мовчазна згода, як мінімум, міністра енергетики, який, як відомо, був призначений за квотою президентської БПП", - прокоментувало інше анонімне джерело УП.
Як повідомляв ONLINE.UA, СБУ перевіряє можливу причетність партії "Український вибір", ініціатором створення якої є екс-глава Адміністрації президента і кум президента Росії Володимира Путіна Віктор Медведчук, до сепаратистської діяльності.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?