Стало відомо про можливого нового голову Адміністрації Порошенка
Категорія
Політика
Дата публікації

Стало відомо про можливого нового голову Адміністрації Порошенка

Стало відомо про можливого нового голову Адміністрації Порошенка

Якщо глава Адміністрації президента Петра Порошенка Борис Ложкін вирішить піти у відставку, його місце може зайняти його перший заступник Віталій Ковальчук.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані Української правди.
Відзначається, що Ложкін не бачить себе в системі державної влади. На початку року з'явилася інформація, що глава АП хоче покинути свій пост.
"Він давно хоче піти, йому все набридло. Просто його ще не відпускають. Тому скоро його тут не буде", - розповів співрозмовник видання в АП.
За інформацією видання, Ложкін після відставки планує зайнятися інвестиційним бізнесом. Питання лише в тому, коли його відпустить Порошенко і чи відпустить взагалі.
"Зрізати гострі кути" під час роботи Ложкіна на посаді глави АП йому допомагав перший заступник Віталій Ковальчук. Сьогодні Ковальчук - один з найбільш ймовірних кандидатів на посаду глави АП у разі, якщо Ложкін таки піде у відставку", - йдеться в публікації.
Раніше в адміністрації президента розповіли про вплив члена гуманітарної підгрупи в Мінську і кума президента РФ Володимира Путіна Віктора Медведчука на президента Петра Порошенка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?