Аліна Гросу в новому кліпі показала хлопця в образі собаки: з'явилися фото і відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Аліна Гросу в новому кліпі показала хлопця в образі собаки: з'явилися фото і відео

Аліна Гросу в новому кліпі показала хлопця в образі собаки: з'явилися фото і відео
Джерело:  online.ua

Сьогодні, 10 червня, відбулася прем'єра нового кліпу української співачки Аліни Гросу на пісню "Собак@", який показує неординарні взаємини статей.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на YouTube-канал ELLO.
В цьому відео показується нестандартна, іноді іронічна історія кохання.
Головна героїня, яку зіграла сама співачка, проживає в місті, де правлять жінки, а чоловіки в буквальному сенсі - в клітці і на повідку.


Головним героєм в кліпі виступив популярний російський актор Мікаел Арамян, який і в житті є коханим Аліни.


"Ми, жінки, часто неусвідомлено надягаємо на своїх чоловіків "нашийник", позбавляючи їх власної волі, прагнемо все контролювати, а після скаржимося на підкаблучника, який йде поруч. У новому кліпі на пісню "Собак@" буквально показано те, до чого може привести надмірна опіка над чоловіком. Завжди дуже важливо відчувати ту грань, за яку не варто переходити. Я вдячна всій команді за відмінну роботу. А ще дуже щаслива, що саме цей кліп подарував мені знайомство з такою прекрасною людиною як Міка", - поділилася Аліна Гросу.


Як повідомляв ONLINE.UA, популярна українська англомовна рок-група The Hardkiss презентувала нову потужну пісню Perfection.
















Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?