На Миколаївщині жорстоко вбито екс-депутата: з'явилися подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

На Миколаївщині жорстоко вбито екс-депутата: з'явилися подробиці

На Миколаївщині жорстоко вбито екс-депутата: з'явилися подробиці
Джерело:  Злочинності.

У п'ятницю, 10 червня, на Миколаївщині, в селі Гур'ївка було скоєно розбійний напад на будинок голови правління ЗАТ "Гур'ївка", екс-депутата облради і кандидата від Блока Петра Порошенка на останніх виборах до облради Віктора Губанова, в ході якого він був жорстоко убитий.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Преступности.НЕТ.
За попередньою інформацією джерел видання в правоохоронних органах, четверо невідомих, з кавказьким акцентом, в балаклавах увірвалися до будинку Губанова, зв'язали його дружину, а його самого катували. Губанов в результаті нападу помер. Однак що стало причиною смерті - серцевий напад, або ж його вбили, визначить судово-медична експертиза. У той же час множинні садна на тілі потерпілого можуть свідчити і про те, що його забили до смерті.
Постраждалих виявив чоловік дочки Губанових, який близько 7 години ранку прийшов до них в будинок. Дружина загиблого в шоковому стані.
Зараз на місці подій працює слідчо-оперативна група, проводяться першочергові слідчі дії. У відділі комунікації ГУНП в Миколаївській області повідомили, що за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.115 ("Умисне вбивство").
У поліції також звернулися до можливих свідків події, або тих, хто бачив щось незвичайне сьогодні вночі, рано-вранці в самому селі Гур'ївка, або поруч на трасі, з проханням надати цю інформацію правоохоронним органам.
Віктор Губанов на останніх виборах значився кандидатом в депутати обласної ради від партії БПП. А в попередньому скликанні обласної ради він був депутатом від Народної Партії.
Раніше повідомлялося, що у В'єтнамі у власному будинку були знайдені вбитими двоє українців, які жили в курортному місті Нячанг.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?