Журналіст розповів про сумну долю "дурників русского міра": опубліковано фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Журналіст розповів про сумну долю "дурників русского міра": опубліковано фото

Журналіст розповів про сумну долю "дурників русского міра": опубліковано фото
Джерело:  online.ua

Відомий журналіст з Донецька Денис Казанський

, згадуючи події 2014 року на Донбасі, розповів про долю одного з сепаратистських угрупувань.


Про це він повідомив в інтерв'ю ONLINE.UA.


"У Торез ми кілька разів їздили. Ось коли в Слов'янську мені вже краще було не з'являтися, в Торезі було відносно спокійно. Знімали про місцевих сепарів фільм. Там за ДНР виступила жменька божевільних, але людей на подив доброзичливих. Ми приїхали з німецькими журналістами, вони спокійно дали свої контакти, про все розповідали: "О! Журналісти - добре, давайте спілкуватися! "Ніде більше такого не було", - згадує Казанський.


Він розповів, як журналісти знімали програму про місцевих сепаратистів, а через деякий час бойовики частину з них розстріляли, а частину захопили в полон.


"Була там "народна Мати Тереза​​", потім, пам'ятаю, її пов'язали, і, здається, потім обміняли. Ми з нею їздили по місту, вона показувала, як готуються ділянки для референдуму. Тобто, складалося враження, що це все було стихійно, ніхто не наказував зверху, це були якісь місцеві дурники "русского міра". І ось ми зняли програму, а через деякий час їх постріляли. Потім частину захопили в полон: в Торезі - в глибокому тилу, на російському кордоні хтось діяв. З'явилося фото, де вони стоять такі сумні, зі зв'язаними руками - самопроголошений "мер" Ірина Полторацька, її помічник - колишній мент і глава окружної комісії референдуму ДНР.



Більше читайте в інтерв'ю Дениса Казанського ONLINE.UA: Сепаратисти говорили, що у Ахметова була своя ДНР

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?