Стало відомо про важливі результати переговорів у Мінську
Категорія
Політика
Дата публікації

Стало відомо про важливі результати переговорів у Мінську

Стало відомо про важливі результати переговорів у Мінську
Джерело:  online.ua

Представники Т ристоронньої контактної групи з врегулювання конфлікту на Донбасі в Мінську дійшли згоди про необхідність негайного припинення вогню, а також домовилися розслідувати випадки обстрілів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook прес-секретаря представника України в контактній групі Леоніда Кучми Дар'ї Оліфер.
«За взаємною домовленістю, в зв'язку зі збільшенням порушень режиму припинення вогню, відбулося засідання Тристоронньої контактної групи в режимі відеоконференції із залученням представників ОРДЛО. За підсумками доручили СЦКК спільно з СММ ОБСЄ розслідувати всі випадки і доповісти на зустрічі в Мінську 15 червня. Прийшли також до згоди про необхідність негайного припинення вогню», - написала Оліфер.
Як повідомляв ONLINE.UA, радник президента США із зовнішньої політики Сьюзан Райс висловила надію, що Мінські угоди щодо конфлікту на Донбасі будуть виконані до закінчення президентських повноважень Барака Обами 20 січня 2017 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?