Скандал із поліцією і призначенням кримінального авторитета: став відомий результат
Категорія
Україна
Дата публікації

Скандал із поліцією і призначенням кримінального авторитета: став відомий результат

Скандал із поліцією і призначенням кримінального авторитета: став відомий результат
Джерело:  Прес-служба МВС

У Головному управлінні Національної поліції в Житомирській області прийняли рішення про виключення скандального кримінального авторитета Ігоря Фадєєва на прізвисько "Москва" зі складу атестаційних комісій.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу МВС.
"9 червня новий начальник Головного управління Національної поліції в Житомирській області полковник В'ячеслав Печененко прийняв рішення про виключення громадянина І. Фадєєва зі складу атестаційних комісій у зв'язку з виявленими обставинами та з метою недопущення дискредитації процесу переатестації поліцейських регіону", - йдеться в повідомленні.
Відомство також поінформувало, що на момент подачі кандидатів до складу атестаційних комісій попереднім керівництвом ГУ Нацполіції в Житомирській області в облікових базах правоохоронних органів України ніяких відомостей про притягнення Фадєєва до кримінальної відповідальності не було.
"З огляду на суспільний резонанс навколо цієї ситуації і з метою уникнення підстав для компрометації висновків атестаційних комісій, рішенням начальника ГУ НП в Житомирській області громадянин І.Г. Фадєєв виключений з їх складу", - відзначили в МВС.
Раніше повідомлялося, що після схвалення Верховною Радою законів, які змінили судову системи України, глава МВС Арсен Аваков розповів про грандіозну ротацію, яка належить суддям.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?