Відомий український журналіст виявився зразковим снайпером: з'явилося фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Відомий український журналіст виявився зразковим снайпером: з'явилося фото

Відомий український журналіст виявився зразковим снайпером: з'явилося фото

Український журналіст і телеведучий Роман Вінтонів, більш відомий як Майкл Щур, похвалився, що зайняв перше місце на змаганнях снайперських груп Збройних сил України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста.
"Отже результати змагань снайперських груп ВСУ. Снайперська група 169-го навчального центру - 3-е місце в командному заліку. Друге місце - 3-й полк спецназу (ССО), перше місце - Нацгвардія. Снайперська пара 169-го центру - друга серед снайперських пар. І (я не знаю, як це сталося. Сам в це не вірю, але це факт) я - зайняв перше місце в особистому заліку серед снайперів. І це я вперше в минулому році побачив снайперську гвинтівку зблизька. Коротше висновок один - пробна програма, за якою нас готували в школі снайперів 169-го навчального центру, справді працює", - написав Майкл Щур.
Журналіст також опублікував фото своєї команди і керівника після нагородження.



Варто відзначити, що після того, як телеведучий отримав повістку в армію, він працював прес-офіцером в зоні проведення АТО на Донбасі.


Раніше повідомлялося, що

американський військовий Брайан Боенджер з легендарної 101-ї повітряно-десантної дивізії, який воює на Донбасі, розвіяв пропаганду прихильників так званої "Новоросії" про те, що іноземці в зоні АТО - це найманці, які воюють за гроші

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?