Церква виступила з гучною заявою щодо гей-параду в Києві
Категорія
Політика
Дата публікації

Церква виступила з гучною заявою щодо гей-параду в Києві

Церква виступила з гучною заявою щодо гей-параду в Києві
Джерело:  cerkva.info

Українська православна церква Київського патріархату звернулася до вірян із закликом утриматися від ненависті і насильства під час «Маршу рівності», який ЛГБТ-спільнота запланувала в Києві на 12 червня.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт Церкви.
"У зв'язку з оголошеними на 12 червня цього року в Києві публічними акціями прихильників пропаганди нормальності одностатевих відносин, а також акцій протесту проти цього, закликаємо всіх до незастосування насильства. Ми категорично відкидаємо заклики до насильства і навіть кровопролиття, як такі, що суперечать духу Євангелія", - йдеться в заяві.
При цьому в УПЦ КП наголосили, що незмінно виступають проти гомосексуалізму та одностатевих шлюбів.
"Насправді ж такий гріховний потяг не є ні вродженою рисою людини, ні варіантом нормальної статевої поведінки. З релігійної точки зору одностатева сексуальність є наслідком особистого вільного, але помилкового вибору людини та проявом глибоко вкоріненого у ній гріха", - заявили в Церкві.
У той же час в УПЦ КП наголосили, що не виступають "за дискримінацію осіб, які вважають себе гомосексуалістами, але ми категорично проти того, щоб гомосексуальний спосіб життя й поведінка трактувалися як природні, нормальні й корисні для суспільства і особистості".
Як повідомляв ONLINE.UА, раніше київські поліцейські заявили, що гей-парад 12 червня проводитиметься під надпосиленою охороною силовиків, щоб не допустити «кривавої каші», обіцяної «Правим сектором» та ОУН.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?