Трагедія 2 травня в Одесі: в соцмережах побачили визнання Росією провини
Категорія
Україна
Дата публікації

Трагедія 2 травня в Одесі: в соцмережах побачили визнання Росією провини

Трагедія 2 травня в Одесі: в соцмережах побачили визнання Росією провини
Джерело:  online.ua

В СБУ підтвердили той факт, що у країнці Юрій Солошенко і Геннадій Афанасьєв можуть бути вже найближчим часом передані Україні в обмін на передачу російській стороні двох осіб, причетних до трагедії в Одесі 2 травня.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс-Україна.
За словами представника України в Тристоронній контактній групі, лідера організації "Український вибір" Віктора Медведчука, "є двоє громадян, які мають відношення до подій в Одесі і щодо яких Росія висловлювала інтерес». «А хто вони - дізнаєтеся, коли відбудеться обмін. Думаю, це станеться найближчим часом", - сказав Медведчук.
У той же час глава СБУ Василь Грицак підтвердив можливість обміну кримського в'язня Геннадія Афанасьєва і засудженого за "шпигунською" справою Юрія Солошенка на двох фігурантів "справи 2 травня". Про це глава СБУ заявив 10 червня на брифінгу в Одесі.
При цьому в соцмережах назвали інтерес Росії до двох ув'язнених в Україні осіб, причетних до подій в Одесі 2 травня, визнанням провини РФ в організації одеських подій.




«Росія: ми до провокацій, які призвели до подій в Одеській профспілці, ні до чого, але віддайте нам 2-х наших, які брали участь в цьому», - написала користувач VIVAT UKRAINA!.



Як повідомляв ONLINE.UA, українського політв'язня Андрія Коломійця в Криму засудили на 10 років позбавлення волі в колонії суворого режиму за нібито замах на вбивство "беркутівців" під час Майдану в 2013-2014 роках і зберігання наркотиків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?