Російський репер-фанат Путіна зламав шанувальниці ніс
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Російський репер-фанат Путіна зламав шанувальниці ніс

Російський репер-фанат Путіна зламав шанувальниці ніс
Джерело:  online.ua

Відомий російський репер Тіматі під час концерту в Єкатеринбурзі зламав пляшкою "Вятського квасу" ніс шанувальниці і викликав у неї струс мозку.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 66.ru.
Концерт відбувся в культурно-розважальному комплексі «Уралец» ще 2 червня, проте стало відомо про це тільки сьогодні.
Тіматі кидав у натовп глядачів півлітрові пляшки з квасом. Хоча він, за словами очевидців, намагався робити це обережно, одна півлітрова пластикова ємність влучила прямо в ніс відвідувачці заходу. Постраждала додивилася концерт до кінця, але після повернення додому її довелося госпіталізувати. Лікарі виявили у дівчини перелом носа і струс мозку.
"Ми не знали, що він кидатиме в зал пляшки. Те, що сталося, насправді для нас самих велике потрясіння. Будемо зараз робити все можливе, щоб цю ситуацію виправити. Вона ніякі вимоги поки не пред'являла. Ми спілкуємося з її батьками і одночасно спілкуємося з Тимуром (Тіматі). Зрозуміло, що шкода заподіяна артистом, але як ми вчинимо в цій ситуації, ми вирішимо пізніше", - відзначили представники КРК "Уралец".
Відзначимо, репер почав рекламувати "Вятський квас" після того, як журналіст Володимир Маматов запитав про цей напій президента Росії Володимира Путіна на прес-конференції в грудні 2014 року. Спільний тур Тіматі і L'One на підтримку їхнього альбому «ГТО» в 2015 році також проходив за підтримки виробників цього напою. Музиканти п'ють квас в кліпі на пісню "Утьосов".
Як повідомляв ONLINE.UA,  користувачі соцмережі виявили насмішку над збитим Boeing на Донбасі в новому кліпі репера Тіматі, який підтримує погляди президента Росії Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?