Вагітна зірка "Кварталу 95" показала сукню з нової колекції: опубліковані фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Вагітна зірка "Кварталу 95" показала сукню з нової колекції: опубліковані фото

Вагітна зірка "Кварталу 95" показала сукню з нової колекції: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

Актриса студії "Квартал 95"Олена Кравець, будучи при надії, продемонструвала стильну сукню зі своєї авторської колекції OneSize by Lena Kravets для майбутніх матусь.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Актриса знялася в невеликій фотосесії, де постала в ніжно-рожевій сукні, що підкреслює її кругленький животик.
Також вона показала, що ця модель, завдяки унікальному дизайнерському рішенню, однаково добре виглядає на жінках як під час вагітності, так і після.


"На цих фотографіях ми з Юлею в сукнях з колекції для вагітних Inside U OneSize by Lena Kravets. Я трошки вагітна, Юля немає :) Плаття абсолютно ідентичні, одного розміру (one size) і відрізняються тільки за кольором! Неймовірно, але факт і це тільки початок!", - підписала фото Олена.
Відзначимо, "фішкою" колекції є подвійні ярлички. На кожній моделі OneSize by Lena Kravets є рожеві і блакитні стрічечки-ярлички: в залежності від статі дитини майбутня мама може залишити стрічку відповідного кольору, а другу відрізати.
Нагадаємо, презентація колекції Inside U OneSize by Lena Kravets відбудеться вже на цих вихідних, 11-12 червня на маркеті "Всі. Свої. Привіт, літо!".


Як повідомляв ONLINE.UA, відома російська ведуча Ксенія Собчак чекає на дитину.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?