Історія заступника губернатора-хабарника: у Авакова назвали його казкове прізвисько
Категорія
Україна
Дата публікації

Історія заступника губернатора-хабарника: у Авакова назвали його казкове прізвисько

Історія заступника губернатора-хабарника: у Авакова назвали його казкове прізвисько
Джерело:  online.ua

У  заступника губернатора Миколаївської області Миколи Романчука, затриманого на отриманні хабара майже в $100 тис., б уло прізвисько «Алладін».
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook народного депутата Антона Геращенка.
Геращенко на своїй сторінці в соцмережі коментував можливість визнання КС закону про люстрацію неконституційним і висловлював думку про те, що закон про люстрацію не є панацеєю від корупції.
«Наприклад, 1-й заст губернатора Миколаївської області на прізвисько "Алладін", днями взятий на хабарі в 90 тисяч доларів, не потрапляв і не повинен був потрапляти під люстрацію», - написав Геращенко.
За його словами, визнають або не визнають люстрацію неконституційною, - питання другорядне. «Давайте не будемо обирати моральних виродків, корупціонерів і нездар у владу. Давайте не призначати їх на високі державні пости! І тоді буде неважливо, є в Україні Закон про люстрацію, чи ні», - вважає Геращенко.
Як повідомляв ONLINE.UA, користувачі соцмереж посміялися над упійманим на хабарах заступником голови Миколаївської ОДА Миколою Романчуком, який, до всього ж, виявився Героєм України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?