Макаревич обурився тим, як на росТВ "б'ють" українців
Категорія
Україна
Дата публікації

Макаревич обурився тим, як на росТВ "б'ють" українців

Макаревич обурився тим, як на росТВ "б'ють" українців

Легендарний  російський музикант Андрій Макаревич  розповів про свої враження від 15-хвилинного перегляду політичного ток-шоу на російському телебаченні за участі запрошеного українця.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook музиканта.

«Десь півроку не бачив жодного нашого ТВ-політ-шоу (слава богу), а тут випадково ввімкнув. Виявляється, методи змінились: раніше, обговорюючи Україну, наші "патріоти" мордували наших же "лібералів". У цьому їм активно допомагав ведучий - коли у "патріотів" словниковий запас закінчувався», — розповів він.

Музикант додав, що тепер тактика ведучих на росТВ змінилася.

«Тепер інакше - виводять на манеж самого справжнього українця і мордують його вже усі без винятку. Хвилин 15 з цікавості дивився - дасть цьому нещасному ведучий хоч одну фразу договорити до кінця? Не дав», — зазначив він.

На завершення Макаревич написав: «От цікаво — а навіщо ці "українці для биття" на такі передачі йдуть? Вони ж не такі наївні. Їм що, платять за приниження?».


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Андрій Макаревич апетитно розповів про свою подорож до Дніпра.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?