Ахеджакова жорстко пройшлася по путінській системі: опубліковане відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Ахеджакова жорстко пройшлася по путінській системі: опубліковане відео

Ахеджакова жорстко пройшлася по путінській системі: опубліковане відео
Джерело:  currenttime.tv

Історія з побиттям російського опозиціонера Олексія Навального «козаками» у Анапі  викликала глибоке обурення знаменитої актриси Лії Ахеджакової, яка жорстко розкритикувала систему влади, побудовану у Росії.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю актриси виданню Настоящее время.

«Ця система сама себе об***є. Це рівнозначно тому, що зробили з журналістами на кордоні з Чечнею у Дагестані, і я вам скажу, що на НТВ пранкери стали тепер шоуменами і будуть тепер розводити людей по телевізору - це все ситуації, доведені до абсурду», — підкреслила вона.

Також Ахеджакова заявила, що «коли вже пранкери — шоумени, це той абсурд, який відкриє людям очі на те, що з ними роблять».

Артистка відзначила що раніше людям показували «аристократизм і благородство російьского народу... у неймовірній картині "Тихий Дон" — от звідки ці козаки і це коріння!».


«І от у що воно перетворилося…», — гірко резюмувала вона.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше знаменитий  український артист розповів, що Лія Ахеджакова - перша з російських акторів, які не бояться Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?