Соцмережі висміяли підтримку збірної Росії від чиновниці Путіна: з'явилося відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Соцмережі висміяли підтримку збірної Росії від чиновниці Путіна: з'явилося відео

Соцмережі висміяли підтримку збірної Росії від чиновниці Путіна: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Користувачі соцмереж посміялися над  офіційним представником МЗС Росії (федерального держоргану РФ, що підкоряється президенту Володимиру Путіну) Марією Захаровою, яка в підтримку російських футболістів на Євро-2016 взяла участь в флешмобі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Twitter.


"Представник МЗС РФ Марія Захарова взяла участь у флешмобі #ДайПасНаМатч на підтримку збірної Росії на Євро", - йдеться в повідомленні користувача "Матч ТВ".


Дивіться: Російські фанати в футболках "народжені для війни" влаштували бійку на Євро-2016: опубліковано фото


Також в мікроблозі опублікували відео з російським чиновником:



У мережі висміяли Захарову. Так, користувач Мuд Роіссі зазначив, що: "Після пасу від Маші Захарової російська збірна тепер зобов'язана програти".




Дане твердження підтримали і інші користувачі. Вівуля відповіла, що російська збірна "так і зробить!", а Юрій Азіатський припустив, що ще російські футболісти зможуть зробити на Євро-2016: "після гри на***ть в роздягальні в шафки і обізвуть суперників неадекватними ідіотами!"



Віктор Бардаков також зазначив: "А невже ви думаєте, що у збірної Росії є шанс з Англією??? Упевнений в перемогу Англії на 100%, і коефіцієнти дуже хороші".


Дивіться: Імперські замашки: Росія приписала собі Україну на Євро-2016 - опубліковано фото


Нагадаємо, ONLINE.UA проведе  онлайн-трансляцію матчу АНГЛІЯ - РОСІЯ, починаючи з 22:00.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?