Вакарчук похвалився зустріччю з однокласниками: опубліковано фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Вакарчук похвалився зустріччю з однокласниками: опубліковано фото

Вакарчук похвалився зустріччю з однокласниками: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

Фронтмен відомого українського гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук, який раніше підірвав виступом стадіон в Сумах, похвалився фотографією із зустрічі однокласників.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter музиканта.


"Це зустріч однокласників в найкращій школі в світі!", - йдеться в повідомленні музиканта.



Користувачі соцмереж пораділи за музиканта, привітали його з річницею закінчення школи і навіть висловили бажання вчитися з Вакарчуком в одному класі.



Користувач Інна Свириденко прокоментувала фотографію: "Яка у Вас чудова щира посмішка!!! Я пишаюся тим, що в нашій країні є така талановита, інтелігентна і прекрасна людина!!!"



У свою чергу, Сергій Касьонов написав: "Пощастило вашим однокласникам! Видно по їх сяючим обличчям)".



Нагадаємо, Святослав Вакарчук зі срібною медаллю закінчив львівську лінгвістичну гімназію з поглибленим вивченням англійської мови.


Як повідомляв ONLINE.UA, нардепт  Надія Савченко разом зі своєю сестрою Вірою побувала на концерті групи "Океан Ельзи" в Харкові і показала фото.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?