За загиблого хлопчика відповіли: журналіст розповів про бій в зоні АТО
Категорія
Україна
Дата публікації

За загиблого хлопчика відповіли: журналіст розповів про бій в зоні АТО

За загиблого хлопчика відповіли: журналіст розповів про бій в зоні АТО
Джерело:  online.ua

Військовослужбовці Збройних сил України відповіли за  загиблого українського військового, в якого 10 червня бойовики стріляли з гранатомета під Зайцеве.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook відомого українського журналіста Романа Бочкали.


Журналіст зазначив, що 11 червня "на тому боці Зайцеве було весело. Наваляли оркам конкретно. До сих пір збирають чохли. Гасять склад БК, точніше те, що від нього залишилося".


За словами Бочкали, так бійці ВСУ відповіли за смерть військовослужбовця 53-й бригади, якого бойовики смертельно поранили з гранатомета, підло попросивши перед цим перемир'я.


"Наші воїни відповіли за загиблого вчорахлопчину. Йому було 23. Тут справа навіть не в Мінську. Сепари запросили миру і стали валити. Не по-чоловічому. Ніяких принципів. За це довелося відповісти", - додав Бочкала.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Роман Бочкала пояснив, чому така велика кількість українських військовослужбовців загинули в небойових ситуаціях.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?