У центрі Львова розгорілася перестрілка: з'явилися подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

У центрі Львова розгорілася перестрілка: з'явилися подробиці

У центрі Львова розгорілася перестрілка: з'явилися подробиці
Джерело:  lv.npu.gov.ua

У центрі Львова стався збройний конфлікт, в якому постраждало троє чоловіків.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Головного управління  Національної поліції України  у Львівській області


Відзначається, що близько 05:00 11 червня в Шевченківський відділ поліції надійшло повідомлення чергового лікаря травмпункту про надходження трьох чоловіків з вогнепальними пораненнями.


Правоохоронці змогли з'ясувати, що біля нічного клубу по проспекту Чорновола виник конфлікт шести чоловіків, що перебували в стані алкогольного сп'яніння. Конфлікт переріс у бійку, в ході якої один з чоловіків застосував пристрій для відстрілу гумових куль і поранив трьох інших учасників бійки. Постраждалими виявилися два жителя Львова віком 26 та 27 років, і 27-річний житель Пустомитівського району Львівської області.


Поліцейські відкрили кримінальну справу за статтею про хуліганство, встановлюють причини і місцезнаходження всіх учасників конфлікту.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в Києві на Караваєвих дачах сталася ДТП, яка переросла в перестрілку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?