У Росії розповіли, чого найбільше боїться Путін
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії розповіли, чого найбільше боїться Путін

У Росії розповіли, чого найбільше боїться Путін
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін  є "майстром символічних перемог", який найбільше боїться того, що росіяни навчаться думати раціонально.


Таку думку в інтерв'ю ONLINE.UA висловив російський  політолог Дмитро Орєшкін.


Політолог пояснив, що раціонально мислячі росіяни можуть поставити незручне для президента РФ питання: "Крим і Абхазія наші, а далі що?".


"Тому Путін - лицар радянського віртуального реваншу. По маленькому відкушує не у найсильніших суперників, а по телевізору це все роздувається як великі перемоги", - розповів Орєшкін.


"Проблема в тому, що віртуалізацію потрібно продовжувати підтримувати завжди, а зараз незрозуміло, як. Тому рейтинги Путіна і "Єдиної Росії" почали йти вниз", - резюмував політолог.


Повний текст інтерв'ю  читайте на ONLINE.UA: "У Росії зараз є два розколи: політолог Орєшкін про ціну "перемог" і найбільший кошмар Путіна".


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?