Жириновський пообіцяв розслідувати офшори музиканта-друга Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Жириновський пообіцяв розслідувати офшори музиканта-друга Путіна

Жириновський пообіцяв розслідувати офшори музиканта-друга Путіна
Джерело:  online.ua

Лідер ЛДПР Росії Володимир Жириновський пообіцяв ініціювати парламентське розслідування  "панамської справи", документи по якій з'явилися в розпорядженні ЗМІ 3 квітня 2016 року.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook депутата Державної Думи РФ Дмитра Гудкова.


Депутат Гудков звернувся до Жириновського з питанням про те, чому більшість російських чиновників скуповують нерухомість через панамські офшори, на що Жириновський відповів: "Тому що зрадники! Ви згодні? По корупції, - згодні, по офшорам, - згодні, по помилках в якому-то політнаправленіі, - згодні!", - заявив політик.


У відповідь депутат запитав, чи готова ЛДПР ініціювати парламентське розслідування по панамським документам, і запропонував разом заявити про нього.


"Їх більшість, від "Єдиної Росії", ти уявляєш?.. Заявляти можна. Будь ласка, заявимо, ще часу два тижні майже".


"ЛДПР, що залишилися до кінця сесії 2 тижні зробить в Думі заяву про необхідність розслідування по панамським офшорам. Я за язик не тягнув (хоча тягнув). Слово не горобець, відео є. Чекаю", - резюмував підсумки бесіди з главою ЛДПР Гудков і опублікував відеодоказ.



Нагадаємо, в документах згадується багато світових лідерів і бізнесменів, в тому числі і друг Володимира Путіна, віолончеліст Сергій Ролдугіна. На думку журналістів, на віолончеліста зареєстровані офшорні компанії, на рахунки яких через банки в Росії, Швейцарії та на Кіпрі надходили великі суми від російських корпорацій.


Як повідомляв ONLINE.UA, офшорна  компанія Сергія Ролдугина отримала гроші майже в той же час, коли виявилася пропажа великої суми з бюджету Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?