Хочу загинути в танку на Хрещатику: соцмережі висміяли слова путінського ідеолога
Категорія
Світ
Дата публікації

Хочу загинути в танку на Хрещатику: соцмережі висміяли слова путінського ідеолога

Хочу загинути в танку на Хрещатику: соцмережі висміяли слова путінського ідеолога
Джерело:  online.ua

Ідеолог  президента Росії Володимира Путіна, журналіст Олександр Проханов виявив бажання загинути в танку на українському Хрещатику, в чому користувачі соцмереж охоче зголосилися йому допомогти.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook російського журналіста Аркадія Бабченко.


Бабченко зацитував слова Проханова, в яких він хоче загинути в російському танку, що мчить по Хрещатику і який би підпалили американці. Він попросив зв'язатися з президентом США Бараком Обамою для виконання решти умов: "Зателефонуйте хтось Обамі. З киянами я домовлюся сам".



Інші користувачі мережі також відреагували на заяву Проханова.


Так, Олександр Шевченко трохи змінив побажання ідеолога Путіна: "І навіщо він нам здався в горілому танку на Хрещатику? Якщо у дідуся суїцидальні нахили - каністру бензину, сірники і американський прапор на флагштоку я йому куплю. Але виконання - це вже самостійно і за місцем проживання ".



Яна Верещака: "Ой, раз пішла така п'янка і щоб два рази не вставати, давайте в цей танк їх побільше напхати".



Майк Оганов:  "У мене американський паспорт. Я можу до Києва під'їхати, для такого випадку, зі своїм гасом. Дайте знати!;)"



Костянтин Клубнічкін прокоментував реакцію користувачів мережі: "Знову всі глумляться над людиною, а йому, може, допомога треба, викликати швидку".


Як повідомляв ONLINE.UA,  Олександр Проханов заявляв, що президента Росії Володимира Путіна практично щодня атакують відьми, чаклуни і екстрасенси з "закритих лабораторій".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?