Аваков жорстко пройшовся по Саакашвілі
Категорія
Політика
Дата публікації

Аваков жорстко пройшовся по Саакашвілі

Аваков жорстко пройшовся по Саакашвілі
Джерело:  interfax.com.ua

Глава Міністерства внутрішніх справ України Арсен Аваков, який раніше назвав єдиний варіант майбутнього окупованого Донбасу, жорстко розкритикував роботу губернатора Одеської області Міхеїла Саакашвілі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю міністра "Інтерфакс-Україна".


Аваков підкреслив, що не взаємодіє з Саакашвілі, оскільки той не знаходиться в його вертикалі влади, але не може назвати жодного реалізованого главою Одеської ОДА досягнення, крім уміння "бути показово енергійним".


"Саакашвілі отримав карт-бланш, який не отримував жоден губернатор, провів на посаді трохи більше року, а в результаті, не знаю, на яке там місце скотилася Одеська область, але десь глибоко в другому десятку... - зазначив глава МВС. - У нас популістів досить у владі, і фріків теж. а хотілося б, щоб були орачі, які займаються справою. Я таких знаю. Вони не дуже гучні, а в великих областях дають хороші результати. Це той же Райнін з Харкова, Резніченко з Дніпропетровська... Люди просто працюють. А тут більше піару, і це при тому, підкреслю, що жоден губернатор не мав стільки початкових преференцій і можливостей. Вважаю, що у Саакашвілі просто інші цілі. Але я на нього свою енергію витрачати не збираюся. Думаю, що час дасть йому кращу оцінку".


Крім іншого, міністр внутрішніх справ України нагадав, що кандидатура начальника обласної поліції була запропонована губернатором Одеської області, а тому існує питання про взаємодію обласної поліції і обладміністрації на чолі з Саакашвілі.


"Не вважаю, що у нас з цим все в порядку. З цього управління йде службове розслідування. Можливо, будуть якісь кадрові рішення і знову підуть сенсаційні заяви "Нас, передовиків, які підняли виробництво, переслідують..". Тільки не видно піднятого виробництва. Тільки слова можна почути", - резюмував Арсен Аваков.


Як повідомляв ONLINE.UA, на засіданні в Нацраді реформ  14 грудня 2015 року сталась перепалка між Аваковим і Саакашвілі, під час якої глава МВС облив водою свого опонента.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?