На Донбасі від обстрілів обвалилася шахта: фото і нові подробиці боїв
Категорія
Україна
Дата публікації

На Донбасі від обстрілів обвалилася шахта: фото і нові подробиці боїв

На Донбасі від обстрілів обвалилася шахта: фото і нові подробиці боїв
Джерело:  online.ua

У ніч на 12 червня бойовики вели обстріл в  районі Авдіївки, в результаті якого постраждало кілька членів 128 гірсько-піхотної бригади; також в результаті обстрілів в районі шахти Бутівка обвалилася одна з шахтних будівель.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook українського волонтера Романа Доніка.


Внаслідок обстрілу бойовиків однієї з найгарячіших точок ВСУ - шахти Бутівки біля Ясинуватої в Донецькій області, обвалилася одна з будівель, яка, як зазначає волонтер, в будь-якому випадку повинна була обвалитися під артилерійським вогнем бойовиків.


"Ніякої проблеми в обвалі будинку немає. Він і до обвалу практично не використовувався. Сама шахта як позиція укріплена і зарита в землю наскільки це можливо", - зазначив Доник.


Також він надав достовірні дані про втрати 128 гірсько-піхотної бригади: "підтверджено три поранених. Важких немає. Всі рухливі. Не писав нічого, чекав поки підтвердять дані на рівні роти-батальйону і КП бригади. І комбат і штаб бригади підтверджують - 3 трьохсотих".


Відзначається, що раніше волонтери заявляли про чотирьох загиблих в обстрілі шахти Бутівки.


Волонтер також зазначив, що на промисловій зоні Авдіївки обстріл вівся більшу кількість часу, але достовірних даних про втрати поки не надав.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в Авдіївці проросійські бойовики підстрелили 11-річного хлопчика.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?