Війна на Донбасі: з'явилися суперечливі дані про втрати
Категорія
Україна
Дата публікації

Війна на Донбасі: з'явилися суперечливі дані про втрати

Війна на Донбасі: з'явилися суперечливі дані про втрати
Джерело:  mediarnbo.org

За минулу добу в результаті бойових дій  в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі  не загинуло жодного військовослужбовця Збройних сил України, поранено 12 військових.


Про це 12 червня заявив представник адміністрації президента України з питань АТО полковник Олександр Мотузянік, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інформаційно-аналітичний центр Національної безпеки України.


У той же час, український нардеп і координатор батальйону "Київ-1"Євген Дейдей оприлюднив у Facebook зовсім інші дані про ситуацію в зоні АТО. Згідно з його інформацією, бойовики всю ніч вели обстріл по позиціях українських військовослужбовців, серед яких чотири бійці ВСУ загинуло, ще 13 отримали поранення.


"Всю ніч неупереджено і безжально ворог бив по Авдіївці. Окупанти робили точні артилерійські удари по позиціях бійців 128-ї бригади і "Правого сектора". За ніч українська сторона зазнала значних втрат: 4 бійця були вбиті і 13 поранені. Хлопці всю ніч допомагали постраждалим. Двох бійців все ще не можуть знайти: припущень поки ніхто не робить...", - написав Дейд.


У той же час, Головне управління Національної поліції України в Донецькій області оприлюднило кілька фотографій зруйнованої обстрілами Авдіївки:



Як повідомляв ONLINE.UA, волонтер  Роман Доник надав підтверджені "на рівні роти-батальйону і КП бригади" дані про ситуацію в зоні АТО, згідно з якими, вівся обстріл району Авдіївки, де поранило кілька членів 128 гірсько-піхотної бригади, і району шахти Бутівка, де обвалилася одна з шахтних будівель.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?