Ватажки ДНР зробили чергове зізнання про Росію
Категорія
Україна
Дата публікації

Ватажки ДНР зробили чергове зізнання про Росію

Ватажки ДНР зробили чергове зізнання про Росію
Джерело:  online.ua

Ватажок так званої ДНР Олександр Захарченко

 і парламентер від ДНР в тристоронній контактній групі в Мінську Денис Пушилін привітали росіян з Днем Росії, в черговий раз визнавши, що РФ надає бойовикам на Донбасі допомогу.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт сепаратистів.


"Від себе особисто і від усіх громадян Донецької Народної Республіки вітаю вас з Днем Росії. Росія для мільйонів людей по всьому світу стала символом прагнення до свободи і справедливості. Кожен з нас захищає і готовий захищати до кінця право бути частиною російського світу, свободу говорити на російській мові, вважати росіян своїми братами", - сказав Захарченко.


Ватажок ДНР відзначив важливу роль, яку Росія грає для бойовиків на Донбасі.


"Спасибі вам, брати, за все! За гуманітарну допомогу, гостинність, добрі слова та молитви. Народ Донбасу ніколи не забуде вашої доброти, вашого простої людської участі", - додав він.


Пушилін в свою чергу також подякував РФ за допомогу бойовикам.


"Російська Федерація простягнула нашій молодій державі руку допомоги, не залишила в біді в найважчий для нашого народу час, за що висловлюю вам свою щиру подяку. Щиро бажаю всім росіянам здоров'я. Щастя вам і вашим близьким і мирного неба над головою", - сказав він.


За його словами, День Росії "став значущим для всіх тих, кому близькі споконвічно російські цінності: гордість за свою державу, любов до своєї Батьківщини і сім'ї".


Раніше повідомлялося, що

в Варшаві, українці провели мовчазний флешмоб з нагоди Дня Росії: до російського посольства вони принесли труни, вінки і хрести з написом "Росія - країна, яка вбиває"

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?