Війна на Донбасі: бойовики обстріляли позиції сил АТО біля Авдіївки
Категорія
Україна
Дата публікації

Війна на Донбасі: бойовики обстріляли позиції сил АТО біля Авдіївки

Війна на Донбасі: бойовики обстріляли позиції сил АТО біля Авдіївки

На Донецькому напрямку пізно ввечері 12 червня під мінометним вогнем опинилися позиції Збройних Сил України поблизу  Авдіївки, яка продовжує залишатися однією з найгарячіших точок зони АТО.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.
"На Донецькому напрямку пізно ввечері під мінометним вогнем опинилися позиції Збройних Сил України поблизу Авдіївки, Ленінського і Новгородського, а з озброєння БМП і зенітних установок ЗУ-23-2 противник обстріляв укріплення поблизу Троїцького, Новгородського і Луганського", - йдеться в повідомленні.
У штабі також повідомили, що на Маріупольському напрямку бойовики вели вогонь по підрозділах ЗСУ зі стрілецької зброї, кулеметів великого калібру і гранатометів поруч з Красногорівкою, Мар'їнкаою, Водяним і Талаківкою.
На Луганському напрямку було відносно спокійно, зафіксований неприцільний обстріл з гранатометів неподалік Новозванівки.
Всього за ніч зафіксовано 40 обстрілів з боку російських окупаційних військ, з них 27 на Донецькому, 12 на Маріупольському і 1 на Луганському напрямках.
Раніше повідомлялося, що  бойовики в ніч на 12 червня вели обстріл по позиціях українських військовослужбовців, серед яких чотири бійці ВСУ загинуло, ще 13 отримали поранення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?