Вбивство 50 осіб в США: ІДІЛ зробила заяву
Категорія
Світ
Дата публікації

Вбивство 50 осіб в США: ІДІЛ зробила заяву

Вбивство 50 осіб в США: ІДІЛ зробила заяву
Джерело:  5 канал

Інформаційне агентство терористичного угрупування Ісламська держава Amaq заявило, що ІДІЛ несе відповідальність за  розстріл 50 людей в гей-клубі в Орландо.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  5 канал.
"Озброєна атака, яка була націлена на нічний гей-клуб в місті Орландо в американському штаті Флорида і залишила більше 100 чоловік загиблими або пораненими була проведена бійцем Ісламської держави", - йдеться в повідомленні терористів.
У той же час, як відзначає джерело агентства Reuters, поки немає доказів причетності чоловіка до ІДІЛ, крім  його особистої заяви, зробленої під час виклику 911. За словами джерела, те, що ІДІЛ взяла на себе відповідальність за цей теракт, не є несподіванкою, враховуючи, що угруповання страждає від серйозних втрат серед своїх бойовиків в Іраку та Сирії.
За інформацією співробітника розвідки США, "той факт, що сайт, причетний до ІДІЛ, привітав цей факт нічого не означає".
Раніше повідомлялося, що  у зв'язку з подіями в Орландо, кандидат в президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп знову закликав заборонити в'їзд в країну мусульманам.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?