Стало відомо про трагедію в родині капітана "Шахтаря"
Категорія
Спорт
Дата публікації

Стало відомо про трагедію в родині капітана "Шахтаря"

Стало відомо про трагедію в родині капітана "Шахтаря"
Джерело:  shakhtar.com

Під час  матчу Євро-2016 між збірними Туреччини та Хорватії  помер батько капітана збірної Хорватії і донецького "Шахтаря" Даріо Срни.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу донецького Шахтаря.
"Президент ФК "Шахтар" Рінат Ахметов, керівництво клубу, тренерський штаб, футболісти і співробітники з почуттям глибокої скорботи сприйняли звістку про відхід з життя батька Даріо Срни - Узеіра. Щиро поділяємо гіркоту втрати і висловлюємо співчуття Даріо Срні і його сім'ї", - йдеться в повідомленні.


Футболіст дізнався про те, що сталося після закінчення гри. Відомо, що батько Даріо Узіир Срна страждав важким захворюванням.
Капітан донецького "Шахтаря" залишив розташування збірної Хорватії і відправився на похорони батька після матчу. На даний момент невідомо, чи прийме Срна участь в матчі з Чехією, який відбудеться 17 червня.
Раніше повідомлялося, що  Хорватія перемогла Туреччину в першому турі Євро-2016.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?