"Міс Слов'янськ-2016" відповіла на звинувачення в симпатіях до ДНР
Категорія
Україна
Дата публікації

"Міс Слов'янськ-2016" відповіла на звинувачення в симпатіях до ДНР

"Міс Слов'янськ-2016" відповіла на звинувачення в симпатіях до ДНР
Джерело:  vk.com/bird.born

Владислава Таткало, яка перемогла 2 червня в конкурсі "Міс Слов'янськ-2016",

відповіла на звинувачення в симпатіях до бойовиків ДНР, заявивши, що пишається тим, що народилася саме в Україні, а не в інший країні.


Про це повідомляє з посиланням на сторінку Таткало в соцмережі ВКонтакте.


"Дорогі друзі і заздрісники! Звертаюся до всіх, хто підтримав мене, допоміг і не повірив у всю цю нісенітницю. А також до тих, хто обмовив мене і мою сім'ю - ці особистості відповідатимуть перед законом і безкарним це не залишиться!!! Повірте мені, чорна заздрість і надмірне прагнення все контролювати - якщо не зашкодить фізично, то вимотає морально! Люди, які знайомі зі мною - спасибі вам за підтримку, тому що знайшлися ті, які в це повірили, що дуже шкода! Майже ви всі знаєте мене і мою сім'ю, знаєте, наскільки я люблю своє місто, наскільки я завжди пишаюся тим, що я народилася саме в Україні, а не в іншій країні. А тепер я пишаюся і тим, що я Міс Слов'янська! Я люблю Слов'янськ і завжди робила все можливе для нього! Уже на всіх все написано, скоро буде спростування від СБУ! Вже вирахували!", - написала вона.


Варто відзначити, що журналіст Дмитро Торець, що став першоджерелом новини про дівчину, заявив, що, можливо, поквапився.


"Друзі, така справа. З приводу Міс Слов'янськ 2016. Пости з її фото зробили сьогодні багато шуму. Причому все не в кращому вигляді. Великі видання вже по повній звинуватили Владиславу. Дійшло до того, що їй телефонують невідомі і погрожують. Чесно , я такого не хотів. Я вважаю, що тут потрібно серйозно розбиратися. З фото та коментарями до них. Причому, є думка, що сторінка фейкова, так як в різних соц. мережах, а наприклад Вконтакте сторінок з фотками Владислави кілька, і всі вони підписані, як Владислава Таткало. Але є ті ж фото, що і в тому нещасливому альбомі, але з іншими підписами. Так що треба розбиратися", - написав він у Facebook.


Як повідомляв ONLINE.UA,

в Лисичанську пройшло виїзне засідання парламентського комітету з питань свободи слова та інформаційної політики, в ході якого нагородили почесними грамотами працівників ТРК "Акцент", який навесні і влітку 2014 року пропагував сепаратизм, розповідаючи жахи про "криваву хунту"

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?