На Донбасі загинув глава району: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі загинув глава району: опубліковані фото

На Донбасі загинув глава району: опубліковані фото
Джерело:  Новини Донбасу

У неділю, 12 червня, керівник Великоновосілківської військово-цивільної адміністрації в Донецькій області Віктор Красьоха загинув у ДТП.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Новости Донбасса.
Красьоха рухався на своєму автомобілі «Мерседес» з села Богатир в сторону Великої Новосілки. Політик не впорався з керуванням і виїхав з траси в лісосмугу. В результаті аварії він отримав травми, не сумісні з життям.
Повідомлення про подію надійшло в поліцію о 18.00 від тракториста, який працював на полі поруч з місцем ДТП. На місце терміново прибула слідчо-оперативна група Великоновосілківського відділення поліції. Правоохоронці з'ясовують обставини події.
Раніше повідомлялося, що в Сєверодонецьку Луганської області сталася дорожньо-транспортна пригода за участю патрульних поліцейських, які лише 22 травня склали присягу.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?