Пожежа в київському суді: з'явилися нові фото і подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Пожежа в київському суді: з'явилися нові фото і подробиці

Пожежа в київському суді: з'явилися нові фото і подробиці
Джерело:  online.ua

У Солом'янському районному суді Києва сталася пожежа, в ході якої згоріли судові справи, при цьому суд поки не може повноцінно продовжувати роботу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.
За словами прес-секретаря суду Миколи Марьєва, судді не можуть потрапити на свої робочі місця. «Фактично вигорів весь другий поверх. Дуже великі пошкодження коридорами, все в кіптяві і диму", - заявив Марьєв.
Прес-секретар Солом'янського райсуду також повідомив, що поки важко оцінити збиток і кількість згорілих справ. При цьому він висловив упевненість в тому, що всі документи будуть відновлені.
У той же час Державна служба з надзвичайних ситуацій повідомляє, що о 3:33 надійшла інформація про пожежу в будівлі по вулиці Максима Кривоноса, 25. Було встановлено, що загоряння сталося в загальному коридорі будівлі на другому поверсі з задимленням третього поверху. О 4:29 вогнеборці локалізували пожежу, о 4:37 пожежу було ліквідовано.
Згідно з повідомленням ДержНС, внаслідок пожежі вогнем пошкоджено меблі, пластикову й дерев'яну вагонки, облицювання дверей приміщень, інформаційні стенди, закопчені стіни та стеля.
Жертв і постраждалих немає, причина пожежі наразі встановлюється.
Як повідомляв ONLINE.UA, мер Львова Андрій Садовий попросив президента Петра Порошенка оголосити Львів зоною надзвичайної екологічної ситуації в зв'язку з пожежею на звалищі у Грибовичах.


Фото: ДержНС

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?